ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Jak zvýšit hodnotu vaší nemovitosti?

zvysit-hodnotu-nemovitosti.jpg

První dojem je při výběru nemovitosti rozhodující, proto si na její prezentaci dejte záležet. Špatné fotky neupraveného bytu či domu vám kupce nepřivedou. Čím začít?

Prohlídka = první dojem = rozhodování

Ještě než zájemce pozvete k sobě domů, zamyslete se nad tím, jak byste si vy sami představovali byt nebo dům, který chcete koupit. Určitě se vyplatí důkladně uklidit, vyvětrat a navodit příjemnou atmosféru. To platí i pro samotné nafocení nemovitosti. Ukliďte, odstraňte například nádobí z linky a šampóny z koupelny. V celém bytě rozsviťte a pusťte do místností co nejvíce světla. První dojem je velmi důležitý. Pěkné fotky vám přivedou více zájemců.

Vymalujte a skryjte nedostatky

Pokud má vaše nemovitost drobné nedostatky, jakou jsou otlučené rohy nebo špinavé zdi, zvažte opravu nebo vymalování. Jsou to sice maličkosti, ale pomohou vzbudit lepší estetický dojem. Má-li nemovitost větší vady, které nechcete odstraňovat, nepokoušejte se je skrýt či zamaskovat, vystavili byste se tím riziku pozdější soudní pře ohledně skrytých vad. Pokud si nejste stavem jisti, můžete si pro svůj vlastní klid – a jako doklad o stavu vaší nemovitosti pro kupujícího – objednat odbornou inspekci.

Pavel Smíšek
autor článku

Prodejte vaši nemovitost s námi SAMI

Ušetříte, prodáte rychle a za výhodnou cenu.

JAK FUNGUJE
REALITNÍ-SAMOOBSLUHA?